“To je za njegovo dobro”: Gigi tera Zayna da se vrati u 1D?

12328019_981931448553794_56288328_n

Zayn Malik otkazao je ogroman broj nastupa otkako je postao solo izvođač a nakon što je odustao i od nastupa na Capital FM festivalu, njegova povremena devojka Gigi Hadid moli ga da se vrati bendu u kome se proslavio.

“Gigi tera Zayna da se vrati u One Direction kako bi sačuvao svoje zdravlje. Zayn je uvek imao problema sa napadima panike a otkako je solista, stanje je još gore. U javnosti ga podržava ali mu privatno govori da se vrati u okrilje One Directiona. Sa njima Zayn nije imao problema”, piše Hollywood Life. “Zayn nije za solistu, bolje se oseća u grupi. Gigi misli da je najbolje da se on vrati u grupu a kad mu bude bolje, ponovo da proba kao solista.”

Interesantno je da je Zayn i tokom boravka u 1D priznao da je najstidljiviji u grupi i da ne može ni da zamisli sebe kako sam izlazi na scenu. Prethodni meseci pokazali su da se on zaista još uvek ne snalazi kad uz njega nisu Harry, Liam, Niall i Louis.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  „Odgovoran otac“: Zayn Malik pio i pušio marihuanu na liveu u ranim jutarnjim satima!

3 thoughts on ““To je za njegovo dobro”: Gigi tera Zayna da se vrati u 1D?

  1. Ma nemoj AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
    Najbolje sad da on ulazi I izalzi kad mu se hoce

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.