TNS fandom nam šalje video posvećen svojoj omiljenoj seriji!

Zdravo Famoza. Ovako.. radila sam video sa prijateljima iz Srbije, pa čak iskoristila i deo sa vašeg sajta da bismo doveli TNS u Srbiju i puno bi mi značilo ako biste mogli da spomenete taj video na vašem sajtu.

Moje prijateljice i ja smo se mnogo potrudile oko njega i nadam se da će ovo privući pažnju TNS-u i da će doći kod nas na turnju. Hvala vam za sve ! ♥ – briarnoletxoxo

https://youtu.be/MWWRFqWgfj4

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Stigao nam je odličan kviz o Briar Nolet, zvezdi "The Next Stepa"

6 thoughts on “TNS fandom nam šalje video posvećen svojoj omiljenoj seriji!

  1. Tako je bre! TNS come to Serbia. Stvarno bih volela da se posveti vise vremena ovim savrsenim plesačima, glumcima, neki su i pevači, a najvaznije savrsenim osobama. Victoria Baldessara, Logan Fabbro, Briar Nolet, Brritany Raymond, Trevor Trojdman, Issacc Lupien, Samantha Grecchi, Jordan Clark, Lamar Johnos, Myles Erlick… Sve su to predivne osobe i molim vas više o njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.