Tipični Kanye: Poklonio Kim milion dolara, pa sa tatom jeo skakavce u restoranu!

Nema kontroverznijeg muzičara od Kanyea Westa, a reper je samo potvrdio svoj status u utorak s obzirom da je iznenadio i svoju suprugu Kim Kardashian ali i tatu Raya koji je uspeo da pobedi rak.

Kako Kim objašnjava, priča o tome kako je dobila milion dolara je prilično neobična. “Ma on je najslađi. Jedna kompanija mi je nudila milion dolara da postujem na Instagramu nešto, ali je to kompanija koja je obična rival Kanyeu. Pitala sam njega da li smem da uradim tu reklamu, a on mi je rekao da to ne činim. Razumem ja njega, ali to je mnogo novca. Naredne nedelje je bio Dan majki, a on je tad bio van grada. Ipak, na vrata mi je stiglo cveće i koverta u kojoj je bio ček na milion dolara i zahvalnica što ga podržavam i nisam ništa objavila. Sem toga dao mi je u ugovor da postanem suvlasnik njegove kompanije!” OK, kad Kim ovako objasni, cela stvar ipak ima smisla i može se smatrati baš romantičnim!

Malo je teže objasniti zašto je reper odveo svog tatu u restoran kako bi obojica jeli skakavce, jer to baš i ne zvuči kao sjajna nagrada za nekog ko je upravo pobedio rak. Uz sliku koja vam se verovatno ne sviđa stoji komentar, “Prevazići strah. Moj tata i ja čemo pojesti ovaj tanjir buba da bismo proslavili to što je on pobedio rak. Nema više straha.” Neobično, ali to vam je Kanye!

Pročitajte još  "Taylor Swift preti Kanyeu": Medij tvrdi da ima dokaz kako je Tay odobrila Kanyeovu pesmu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tipični Kanye: Poklonio Kim milion dolara, pa sa tatom jeo skakavce u restoranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.