Tini Stoessel sa suzama u očima fanovima poslala snažnu poruku: Osećam kao da vrlo slobodno pričamo o životima drugih!

U emotivnom trenutku snimljenom na Instagram Live-u, argentinska pevačica Tini Stoessel podelila je sa svojim pratiocima iskrenu perspektivu emocija koje je doživela zbog napada koji su je, kako kaže, zadesili na društvenim mrežama.

Sa suzama u očima, Tini je pozvala na razmišljanje o moći reči u digitalnom svetu. Naime, ona je izrazila nadu da će ljudi biti svesniji uticaja koji njihovi komentari mogu imati na živote drugih, napominjući da jednostavna poruka može izazvati dubok emocionalni bol. Nadam se da ćemo postati mnogo svesniji šta društvene mreže generišu i da komentar ponekad može učiniti da osoba više ne želi da bude ovde.”

Tini je takođe podelila svoju zabrinutost zbog sajber nasilja i načina na koji ovaj fenomen utiče na ljude širom sveta. Istakla je važnost poštovanja privatnosti i intimnosti drugih, a i naglasila je da svaki pojedinac prolazi kroz neki period, kojeg drugi možda nisu svesni. „Ne govorim to ni za sebe, za svoj proces i za sve što mi se desilo, nego uopšteno. Osećam kao da vrlo slobodno pričamo o životima drugih i dajemo svoja mišljenja, a niko ne zna šta ta osoba doživljava ili obrađuje“, podelila je.

Uprkos bolu koji je, kako kaže, doživela, Tini je takođe iskoristila priliku da se zahvali svojim pratiocima na podršci njenom novom albumu, ‘Un mechon de pelo‘. Istakla je kako joj je muzika omogućila da istražuje aspekte svog života sa kojima ranije nije usuđivala da se pozabavi, osećajući se oslobođenom time što je mogla da podeli svoju muku sa svetom.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.