“Ti si samo moja kopija”: I kolega ismeva Biebsa!

13113969_1011243468972126_2070032593_n

Biebs odnedavno fura novi imidž koji podrazumeva šatrkanu plavu kosu a to je jedva dočekao njegov stariji kolega Aaron Carter koji ni u prošlosti nije krio da ne voli Biebsa!

Aaaron (28) je tako an svoj Instagram postavio fotku na kojoj poredi sebe od pre nekoliko godina i Biebsa, sugerišući tako da ga mladi pevač u stvari kopira! Nema sumnje da su im ovde frizure jako slične ako ne i identične kao i da obojica nose bandane ali Aaron kao da misli da niko pre i posle njega nije izgledao ovako i da je on izmislio čitav stil!

Ako se pitate da li je ovo samo šala, odgovor je ne! Aaaron je više puta prozivao Biebsa i uporno ga naziva svojom kopijom! Još 2012. godine kad je Biebs objavio spot za pesmu “Beauty and a Beat”, Aaron je na svom Twitteru objavio: “Uopšte nisam impresioniran. Justinov video me jako podseća na moj spot za pesmu Aaaron’s Party.” Nova uvreda usledila u februaru kad se slikao polugo i poručio Jusu da njemu ne treba Calvin Klein da bi izgledao dobro!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Aaron Carter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Znao je šta radi: Justin Bieber otišao na koncert sa manekenkom samo da napravi Selenu ljubomornom!

5 thoughts on ““Ti si samo moja kopija”: I kolega ismeva Biebsa!

  1. Koji degenerik,nema ni fanove ni paznju medija,pa vredja Justina koji je duplo poznatiji od njega.Iskreno nikad nisam ni cula za njega.

  2. nek se nosi budaala,tko je taj aron da se juss fura na njeha hahh de nek se lik spusti na zemlju hah 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.