Nove nevolje: Procureli video pokazuje da je Justin Bieber započeo tuču!

Duhovi prošlosti i dalje muče Justina Biebera, a jedan od njih je slučaj tuče sa jednom čovekom u Klivlendu juna 2016. godine koji još nije dobio svoj sudski epilog. Ipak, zahvaljujući novom videu, situacija je postala gora za Jusa.

Naime, izvesni Rodney Tobias Cannon je ranije ove godine pokrenuo tužbu protiv Biebsa uz tvrdnju da je mladi pevač napao njega i čak ga vređao na rasnoj osnovi, pre nego što su se njih dvojica potukli nakon utakmice NBA finala. Biebsovi advokati su tražili da se suđenje prekine uz obrazloženje da je on bio žrtva, ali onda se pojavio video koji stvari prikazuje iz drugačije perspektive.

Na snimku načinjenom sigurnosnom kamerom, vidimo Biebsa kako prilazi Cannonu, uzima mu naočare za sunca i stavlja ih sebi na glavu. Cannon onda slika Biebsa, a pevač mu potom prilazi i traži da pogleda fotku pre nego što se čitava situacija pretvara u tuču. Takođe, Justina možemo videti kako je zgrabio Cannonovu majicu dok se udaljavao, što je bio poziv za tuču. Posle svega, veliko je pitanje kako će se sve završiti!

https://youtu.be/heR8CRy0HzI

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber na jesen objavljuje svoj dezodorans!

2 thoughts on “Nove nevolje: Procureli video pokazuje da je Justin Bieber započeo tuču!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.