Taramount nagrađuje: Odgovorite na pitanje i osvojite poklone sa obeležjima „Pirata sa Kariba“!

U filmu „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“, kapetan Džek Sperou mora da se suoči s vetrovima koje mu donosi zlehuda sudbina dok beži od Đavoljeg Trougla koji ubija svakog pirata (i naravno, Džeka), pa mora da se suoči sa smrtonosnim mornarima duhovima i njihovim kapetanom Salazarom.

Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga našao, mora da sklopi savez s Karinom Smit, briljantnom i lepom astronomičarkom, i Henrijem, tvrdoglavim mladim mornarom Kraljevske mornarice. Za kormilom „Umirućeg galeba“, jadnog, malog i izanđalog broda, kapetan Džek pokušava ne samo da preokrene svoju zlu sreću, već i da spasi svoj život od najvećeg i najužasnijeg neprijatelja s kojim se ikad suočio.

Filmska kuća Taramount koja distribuira ovaj film poklanja vam jedan komplet poklona sa njegovim obeležjima koji se sastoji od marame i boce za vodu a ukoliko ga želite, dovoljno je da odgovorite na pitanje: „Ko se pojavljuje u after credit sceni?“, odnosno, u sceni koja ide nakon završetka filma!
Svoj odgovor pošaljite nam na [email protected] a prvi tačan odgovor dobija poklon!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U pravo vreme: Hana nam šalje kviz o "Piratima sa Kariba"!

2 thoughts on “Taramount nagrađuje: Odgovorite na pitanje i osvojite poklone sa obeležjima „Pirata sa Kariba“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.