Taramount nagrađuje: Odgovorite na pitanje i osvojite poklone sa obeležjima „Pirata sa Kariba“!

U filmu „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“, kapetan Džek Sperou mora da se suoči s vetrovima koje mu donosi zlehuda sudbina dok beži od Đavoljeg Trougla koji ubija svakog pirata (i naravno, Džeka), pa mora da se suoči sa smrtonosnim mornarima duhovima i njihovim kapetanom Salazarom.

Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga našao, mora da sklopi savez s Karinom Smit, briljantnom i lepom astronomičarkom, i Henrijem, tvrdoglavim mladim mornarom Kraljevske mornarice. Za kormilom „Umirućeg galeba“, jadnog, malog i izanđalog broda, kapetan Džek pokušava ne samo da preokrene svoju zlu sreću, već i da spasi svoj život od najvećeg i najužasnijeg neprijatelja s kojim se ikad suočio.

Filmska kuća Taramount koja distribuira ovaj film poklanja vam jedan komplet poklona sa njegovim obeležjima koji se sastoji od marame i boce za vodu a ukoliko ga želite, dovoljno je da odgovorite na pitanje: „Ko se pojavljuje u after credit sceni?“, odnosno, u sceni koja ide nakon završetka filma!
Svoj odgovor pošaljite nam na [email protected] a prvi tačan odgovor dobija poklon!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Pirati sa Kariba - Salazarova osveta" danas u odabranim bioskopima!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Taramount nagrađuje: Odgovorite na pitanje i osvojite poklone sa obeležjima „Pirata sa Kariba“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.