Taman je gubila svaku nadu: Biebs je našoj čitateljki Mariji ispunio veliku želju!

Zdravo Famozo & svi čitaoci Famoze. Famoza je moj omiljeni portal na kojem mogu da vidim šta se sve desava u svetu poznatih ličnosti & sve novosti. Možda me se sećate a možda i ne, ja sam Marija iz Makedonije, jednom ste objavili jedan blog & ja sam bila tamo, blog je bio o Seleni Gomez, Demi Lovato & druge poznate ličnosti – ukratko koje poznate ličnosti su mi otvorili snap, pa sada imam još jednu dobru vest, a to je da me je Justin Bieber zapratio na Twitteru.

Bilo je oko 15:18 & stigla mi je notifikacija da me je Justin zapratio na Twitter, ali nisam je otvorila jer znate, nisam imala neku nadu da će me zapratiti, ipak je ona kralj twittera (od muških poznatih ličnosti), ako sam vec imala nadu to je bila jako mala nada & nisam verovala da će me zapratiti. Nisam otvorila notifikaciju jer znate kakve profile ima, profil kao kopija poznate ličnosti & mislite da vas je ta poznata ličnost zapratila kada u stvari nije, & u tom slučaju mislila sam da se to dešava, ali sam pogrešila.

Otvorila sam notifikaciju & pisalo je – Justin Bieber followed you. Otvorila sam profil & sta da vidim, bilo je stvarno JUSTIN DREW BIEBER ME JE ZAPRATIO. Nisam mogla da verujem & počela sam da vičem po kući (znam, znam ali nisam mogla da verujem). Bila sam pre pre presrećna. I evo sada sam odlučila da napišem ovo. Sigurna sam da imamo šanse da ga opet dovedemo na Balkan, jer je on bio u Zagrebu, & rekao je da mu se jako sviđa Balkan. On je završio sa turnejom, ali sigurno će ići u obilazak nekih država, pa možda dođe opet na Balkan. Ako ovde neko od vas ima twitter & želi da se druzi, da priča o poznatim licnostima ili da dobije više pratilaca ? ? neka me zaprati na Twitteru, moj username je @ninysel. VOLIM VAS SVE & VELIKI POZDRAV IZ MKD! ♥

Pročitajte još  Famoza music chart #210 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Taman je gubila svaku nadu: Biebs je našoj čitateljki Mariji ispunio veliku želju!

  1. Sjajno!!! Blago tebi!!!?? Mene su na Snapu zapratili Ognjen Kuzmić i Marko Simonović.???

  2. Želja ti se ispuni kada se najmanje nadaš! Prava si sretnica Marija! Sjecam se tvog bloga bio je odlican kao i ovaj sada! Trebala bi cesce pisati blogove jer ti ide jako dobro 😉 Drago mi je sto mu se sviđa Balkan i nadam se da ce ponovno doci jer je na proslom koncertu gdje sam bila u Hrvatskoj bilo fenomenalno!

  3. Blago tebi a mene od poznatih prati samo Mikey Wax xD (koji inače namerno zaprati mnooogo ljudi da bi mu poslušali pesmu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.