Surovo: Demi se slikala sa Hailey a Tay, Sel, Gigi, Karlie i društvo prestali da je prate na Instagramu!?

13167245_889545041191589_832177638_n

Nije nikakva tajna da Taylor Swift ne podnosi Hailey Baldwin pa ozbiljni mediji poput časopisa Seventeen prenose kako su Tay i njen celokupna ekipa prestali da prate Demi Lovato na Instagramu jer se ona slikala sa njom!

Hailey još 2012. izvređala Taylor i Harryja nazvavši ih najgorim parom godine pa mediji spekulišu da je Tay još od tad ne voli, kao što ne voli ni ljude koji se druže sa njom. Ipak, zbog fotke koju vidite gore, mediji tvrde da su Demi odjednom prestale da prate Taylor Swift, Selena Gomez, Gigi Hadid, Lily Adridge, Karlie Kloss i sestre Haim. Naravno, sasvim je moguće da niko od ovih devojaka nije pratio Demi a na stranu što nam deluje jako neozbiljno da bi Taylor Swift zbog ovakve stvari počela da bojkotuje Demi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mediji i javnost okreću leđa Seleni Gomez zbog najave novog filma: Kako možeš da radiš s njim?

2 thoughts on “Surovo: Demi se slikala sa Hailey a Tay, Sel, Gigi, Karlie i društvo prestali da je prate na Instagramu!?

  1. Se i Tay je nisu ni pratile,pa kako da prestanu da je prate..inc znam da je nisu pratile proverila sam pre oko mesec dana….a inc ja msm da je ne mrze..msm ovo je glupost

  2. Da ni ja ne volim tu "manekenku" hailey baldwin ( ruuuznuu) koja je unistila jelenu 😔😭💖💜💔

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.