Sunčicin blog: Pesme i spotovi koji su nedavno izašli!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 100. blogom po redu. Pre nego što počnem sa ovim blogom, želim da vam se zahvalim što čitate moje blogove i presrećna sam što uopšte imam priliku da ih pišem na Famozi tako da veliko hvala još jednom. Mislim da ovo često govorim, ali evo pre više od godinu dana sam napisala svoj prvi blog (to često govorim ali u pitanju je bila recenzija debitantskog solo albuma Camile Cabello – ,,Camila”) i tada sam mislila da ću odustati posle svega nekoliko blogova. Iskreno, uvek i ima takvih trenutaka, ali jednostavno nekako se uvek vraćam blogovima jer ipak su oni nešto što me definiše. Znam da ovo nema nikakve veze sa temom bloga, ali jednostavno sam želela da izdvojim koju reč i zahvalim se ovim putem još jednom. Nadam se da će ih biti i preko 1000, no polako. Pre samog bloga, kao i uvek, nekoliko reči o temi.

Ne znam koji su po redu ovo noviteti niti kada će stići na red od mojih blogova, ali u trenutku kada pišem ovaj blog, sve ove pesme i spotovi su izašli bukvalno pre nekoliko dana, eventualno koju nedelju. Uskoro će biti još i, kao što sam rekla već u nekom od prethodnih noviteta, uključiću tu i neke pesme koje su izašle i prethodnog meseca, ali jednostavno, kako u novitetima uvek pišem 15 pesama kako blog ne bi bio predugačak, tako da više puta pišem novitete. Znam da možda u trenutku kada ovo čitate je prošlo i nekoliko nedelja otkako su ove pesme izašle (možda čak i neki mesec) ali ipak nije to tako veliki period od po par godina. Sve su ovo takoreći ,,sveže” pesme i spotovi. Nisam ih ređala ni po kakvom redosledu bukvalno, samo sam ih nabrajala. Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, jer shvatam i sama da sam malo previše odužila, tako da krećemo konačno sa samom temom ovog bloga!

Drax Project – Woke Up Late ft. Hailee Steinfeld

Novitete ovog puta krećemo sa pesmom ,,Woke Up Late” koju izvode Drax Project i Hailee Steinfeld. Hailee je inače rekla da ove godine možemo očekivati i njen debitantski album, koji jedva čekam!

Imagine Dragons – Bad Liar

Evo spota koji se bukvalno pojavio juče (u trenutku kada pišem ovaj blog) i koji deluje stvarno fantatsično, a numera ,,Bad Liar” se inače nalazi na najnovijem albumu Imagine Dragons.

Little Mix – Think About Us ft. Ty Dolla $ign

Možda će zvučati skroz čudno, ali baš sam prethodnih nekoliko dana opsednuta ovom pesmom i pomislila sam da bi bilo sjajno da ova pesma postane novi singl grupe Little Mix i pre neki dan sam na njihovom Instagramu videla objavu da će danas (opet, u trenutku kada pišem ovaj blog) izaći remix sa Ty Dolla $ign-om a uskoro će se pojaviti i spot i stvarno sam presrećna.

Lana Del Rey – Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have – But I Have It

Lana Del Rey će uskoro izbaciti svoj novi album ,,Norman…Rockwell” za koji mesec, a evo pesme koja će se na njemu naći.

Dua Lipa – Swan Song

Ako čitate moje blogove, možda već znate da je Dua jedna od mojih najdražih pevačica i stvarno sam presrećna svaki put kada ona izbaci novu pesmu, a evo najnovije koja je bukvalno juče izašla.

Julia Michaels – Anxiety ft. Selena Gomez

Sjajna pesma sa Julijinog najnovijeg extended playa ,,Inner Monologue Part 1″. Recenzija je takođe bila među mojim prethodnim blogovima, inače.

Becky G – Little Black Dress

Odmah sam napisala pun naziv ove pesme iako je inače originalni naziv skraćenica, no dobro. Evo najnovije pesme Becky G koja zvuči fantastično.

Twenty One Pilots – Chlorine

Najnoviji singl muzičkog dua Twenty One Pilots, kao četvrti singl sa njihovog najnovijeg albuma ,,Trench” koji se pojavio pre par meseci.

Kira Kosarin – Vinyl

Kira Kosarin je najavila mnogo projekata kada je muzika u pitanju za ovu godinu, a sve je započeto pesmom ,,Vinyl” čiji je spot danas izašao.

Calvin Harris, Rag’n’Bone Man – Giant

Fenomenalna pesma koja je saradnja Calvin Harris-a i Rag’n’Bone Man-a. Priča se da će biti jedan od singlova sa Calvin-ovog najnovijeg albuma koji treba uskoro da se pojavi.

Lauren Jauregui – More Than That

Nakon što su, kao grupa Fifth Harmony, odlučile da naprave pauzu, svaka od njih je već odavno krenula sa solo projektima. Evo najnovije pesme Lauren, koja će se verovatno naći na njenom debitantskom solo albumu.

5 Seconds Of Summer – Lie To Me

Sledi pesma sa njihovog trenutno najnovijeg albuma ,,Youngblood” za koju postoji i remix sa Juliom Michaels, a nedavno je izašao i spot za ovu pesmu.

Khalid & Kane Brown – Saturday Nights (Remix)

Khalid je pre par meseci izbacio extended play ,,Suncity” a jedna od pesama koje su ga obeležile jeste upravo ova, za koju je nedavno izašao i ovaj remix.

Sam Smith, Normani – Dancing With A Stranger

Kao što sam već malopre napomenula, sve nekadašnje članice Fifth Harmony su se baš posvetile solo projektima, a na ovoj listi se takođe nalazi i najnovija pesma Normani, koja je takođe za ovu godinu najavila svoj debitantski album.

Ariana Grande – 7 Rings

I za kraj ovog bloga, tu je naravno pesma koja je za ovih par dana otkako je izašla privukla stvarno dosta pažnje, što nije ni čudo, s obzirom na to da je pesma zaista sjajna!

I to bi bilo sve što se tiče mog 100. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme i spotovi koji su nedavno izašli? Naravno, mogu biti i neki van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sunčicin blog: Pesme i spotovi koji su nedavno izašli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.