Stari recept: Još jedna zvezda “Violette” dobila stalnu ulogu u “Soy Luni”!

“Soy Luna” je postala mesto gde se okuplja veliki broj zvezda iz “Violetta” serijala, počevši od onih koji su imali epizodne uloge pa do Ruggera Pasquarellija ili Cande Molfese koji su bili među prvim zvezdama. Tu tradiciju sad upotpunjuje još jedno dobro poznato ime!

U pitanju je Pasquale Di Nuzzo, italijanski glumac čija je prva prava uloga bila baš u završnom “Violetta” filmu pod nazivom, “Tini – El Gran Cambio de Violetta” gde je tumačio lika Stefana Maria. U Soy Luni Pasqualle će glumiti lika pod imenom Benicio koji se opisuje kao uspešan, ciničan i jako siguran u sebe i svoj talenat.

Da je u pitanju ozbiljna uloga, potvrđuje nam to što je Pasquale u Argentini već mesecima gde snima epizode. “Vraćam se Disney familiji iz sjajnog razloga” kaže on i dodaje, “Nakon učestvovanja u ‘Violetta’ filmu, sad me ‘Soy Luna’ ispunjava ponosom.”

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi uspeh V-lovera: Clara Alonso lajkovala tvitove na kojima je pozvana u Srbiju!

13 thoughts on “Stari recept: Još jedna zvezda “Violette” dobila stalnu ulogu u “Soy Luni”!

  1. Soy_Karolista znam da ćeš vjerojatno komentirati ovo.Ja bih te zamolila da napišeš blog o imenima likova u seriji i njihovoj ulozi.Npr.Luna je glavni lik i ona je npr.dobra
    I da staviš sliku uz to.Ne snalazim se baš dobro s imenima,a serija mi se jako sviđa.Ako možeš,molim te

    1. Luna je u stvari Sol Benson, necakinja Sharon Benson koja trazi sebe i svoje roditelje, aliSharon samo zeli bogatstvo za sebe mislim komplicirana je sefija😅

  2. Stari recept za dobivanje popularnosti tako što dođu svi likovi iz Violette…..

      1. On je supeer😍Ali ipak ne bi gledala tu seriju ni da mi platiš 10382463499455565450000 milijuna eura svaki dan

  3. Ne volim tu seriju ali mi se sviđa što Luja u stvarnom životu voli kornjača i ima ih 3🐢🐢🐢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.