Stari i novi hitovi: Znamo šta će Sel pevati na turneji!

ChYvYC3WIAEQuWF

Selena Gomez odbrojava poslednje dane do početka svoje “Revival” turneje a na osnovu njenih dosadašnjih proba, otkrili smo dobar deo pesama koje će ona izvoditi na njoj!

Uobičajena praksa govori da će Sel pevati oko 20 pesama i da će sami koncertni trajati nešto kraće od dva sata. Isto tako, u centru pažnje biće numere sa njenog aktuelnog albuma pa će tako publika čuti “Good For You”, “Same Old Love”, “Hands to Myself” i “Kill Em With Kindess” ali biće i starih hitova koji su posebno dragi Selenatorimma! Među njima su recimo Who Says ili Love You Like a Love Song a pesmu “Camouflage” Sel će izvesti na klaviru! Naravno, ovo nije konačan spisak pa nema sumnje da će biti iznenađenje na prvom koncertu koji je već 6. maja u Las Vegasu!

ChZm4s2WMAAf7lD

Još jednom, i dalje postoji nada da će Selenin tim i naši organizatori pronaći zajednički jezik i da ćemo dobiti jedan koncert u oktobru. Svaku novu informaciju koju saznamo čućete prvi!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Samuel Krost tvrdi: Selena Gomez mi je devojka, naša ljubav je prava!

4 thoughts on “Stari i novi hitovi: Znamo šta će Sel pevati na turneji!

  1. Ovo gore odbrojavanje je za revival robu koju šipuju širom sveta, ali ne i u Srbiji i ne razumem zašto ne mogu naručiti za Srbiju… bilo kako bilo jedva čekam turneju i i dalje verujem da je možemo dovesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.