Šta se dešava kad voditelj desetak puta izvređa 1D pred Directionerkama?

dsc002451

Directioneri spadaju u jedan od najfanatičnijih fandoma na svetu, pa je odluka jednog novinara da ih ismeva uživo pred koncertnog njihovog omiljenog benda bila vrlo hrabra odluka!

Novinar Pat Tomasulo tako se okružio Directionerkama i počeo da im priča sve i svašta, poput “Ja ne volim One Direction, ne podnosim ih”, “Zayn se nikad neće vratiti, otišao je zauvek” ili “Kakav to čovek raskida sa svojom verenicom preko poruke. Užasan je”. On je rekao i kako su momci ukrali nekoliko pesama od drugih izvođača kao i da 15 ljudi piše sve pesme One Directiona.

Međutim, umesto da ih iznervira, Directionerke su sve prihvatile sa osmehom i čak su se šalile na sopstveni račun preko nego što je Tomasulo jednostavno odustao, shvativši kako nema nikakve šanse da utiče na njih!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi broj časopisa Hej je u prodaji!

One thought on “Šta se dešava kad voditelj desetak puta izvređa 1D pred Directionerkama?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.