Camila Cabello o 1D: Zbog njih sam se prijavila na X Factor, plakala sam kad je Zayn otišao!

OK, nije nikakva tajna da je Camila Cabello oduvek volela One Direction ali sad nam je otkrila da je bila veoma vatrena članica fandoma koja je vrlo burno proživljavala sve što im se dešavalo!

“Mislim, bila sam ogromna Directionerka. Oni su bili razlog zašto sam se prijavila za X Factor”, priča Camila. “Plakala sam kad je Zayn otišao iz benda, neću vas lagati. To je bio kraj jedne ere. Imala sam i Twitter profil posvećen One Directionu. Bila sam vatrena Directionerka u jednom momentu.”

“Znate, ovo je kraj nečega što je bilo prelepo i inspirisalo je toliko ljudi. Tako je bilo i sa Fifth Harmony i kad bude kraj, naravno da su svi emotivni. Međutim, to je i uzbudljivo vreme jer se pitate kakvi su oni pojedinačno. Sad vidite tačno kakve su osobe ljudi unutar grupe. Mislim da je to baš uzbudljivo”, zaključuje ona. Da li to Camila ne veruje da će se 1D vratiti?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Glumac sa snimanja Dunkirka: Harry Styles? Ništa posebno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.