Spektakl: Završena “2Sides” turneja, Marcus i Martinus “upali” na nastup Jasona Derula!

Nešto je moralo da se uradi za kraj – Jason Derulo i Marcus i Martinus okončali su prethodne noći svoju “2Sides” turneju koncertom u glavnom gradu Poljske, Varšavi, a slavni blizanci pridružili su se svom starijem kolegi, na opšte oduševljenje!

MM su se pridružili tokom izvođenja pesme “Wiggle”, a ne samo da su se odlično zabavljali već su se još jednom pokazali kao odlični plesači! Ovakve stvari su prilično neuobičajeno, ali prijateljstvo Jasona i momaka je očigledno iskreno. Uostalom, pitajte MMere – ko još njih ne može da voli?

Mi duboko veruje da je ovo bila vrlo uspešna turneja, a kad sve saberemo, moramo biti jako ponosni kako su prošla njihova gostovanja u Hrvatskoj i Srbiji. Naravno, još uvek nije sve gotovo – ostaje nam da narednih dana objavimo intervju sa MM na našem YouTube i nadamo se da će vam se to svideti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Spektakl: Završena “2Sides” turneja, Marcus i Martinus “upali” na nastup Jasona Derula!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.