So na ranu: Directioneri pogodili Liama Paynea u glavu! (video)

LONDON, ENGLAND - AUGUST 10: Louis Tomlinson and Liam Payne attend the Believe in Magic Cinderella Ball at Natural History Museum on August 10, 2015 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
ž

Liam Payne ovih dana raskinuo je dugu vezu sa Sophiom Smith ali je i pored velikog bola nastavio da nastupa na 1D turneji. Međutim, pojedine Directionere očigledno nije briga zbog toga!

Nekoliko dana nakon što je neko gađao Nialla Horana u trenutku dok je on svirao električnu gitaru (a znamo koliko struja i voda ne smeju da se mešaju!) Liam je pogođen predmetom u glavu a to ga je toliko zabolelo da je više puta češkao to mesto na glavi i proveravao da li je možda ozbiljnije povređen. Na sreću, Louis je bio tu pored njega da ga umiri ali ga možemo i videti ga upućuje upozorenje Directionerki koja je to učinila! Sigurni smo da će ova članica fandoma pričati kako je bila previše uzbuđena i kako joj namera nije bila da pogodi Liama ali čak i ako je to istina, ovakve stvari jednostavno ne smeju da se dešavaju! Nadamo se da 1D shvataju kako ih 99% fandoma ipak poštuje na pravi način.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry Styles konačno priča o Dunkirku: Satima sam bio u hladnoj vodi u ratnoj opremi ali nisam smeo da kukam!

One thought on “So na ranu: Directioneri pogodili Liama Paynea u glavu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.