Slušaćemo je i na Exitu: Paris Hilton snimila pesmu i spot o zadnjici Kim Kardashian!

Prošla je skoro decenija od debi singla Paris Hilton „Stars Are Blind“, a Paris očigledno nastavlja da se bavi muzikom i ovoga puta se udružila sa bliskom drugaricom Kim Kardashian, ali i sa DJ-evima Dimitri Vegas & Like Mike koji su stari obožavatelji Exit festivala i kao i skoro svake godine, ovaj dvojac nastupiće na Exitu i ove godine u nedelju 7. jula!

Ovi slavni DJ-evi koji su jako voljeni u našem regionu ovoga puta su objavili jako glamurozan spot pun boja i mode, a Paris Hilton u pesmi odaje počast zadnjici Kim Kardashian, jer kako ona ovde peva, njena guza je nešto u šta ne može da prestane da gleda! Pogledajte spot za koji Kim kaže da se na snimanju provela fantastično.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Previše slično? Kim optužena da je iskopirala Arianu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.