I dalje je ceni: Kim bi sve uradila za Paris Hilton!

Kim Kardashian i Paris Hilton imaju dugačku istoriju, prijateljstvo koje traje više od deceniju, a obe žene su za to vreme izgradile karijere koje i dalje cvetaju. Malo ljudi zna da je Paris nekada davno bila Kimin šef, da joj je Kim čistila ormar, brinula se o njenoj pudlici, ali u isto vreme bila Parisina BFF.

U isečku klipa iz 17. sezone KUWTK koja bi trebalo da se emituje uskoro, Kim priča o tome kako ju je Paris pozvala da gostuje u spotu za njenu novu pesmu “Best Friend’s A–”. Khloé, kojoj je Kim sve to pričala, rekla je da je baš lepo što je Kim spremna da učini to sa Paris.

“Stvarno bih želela da uradim sve za nju, ona mi je bukvalno dala karijeru. Skroz prepoznajem to”, odgovorila joj je Kim.

Redovne na rođendanima, žurkama i uvek podrška jedna drugoj, Kim i Paris stvarno su jedno od retkih prijateljstava na poznatoj sceni koje je izdržalo da toliko dugo traje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Optužene za licemerje: Demi i Kim kritikuju igru koja ismeva gojaznost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.