Slobodan čovek: Justin Bieber neće zaglaviti zatvor ako kroči u Argentinu!

Slobodan čovek: Justin Bieber neće zaglaviti zatvor ako kroči u Argentinu!

Justin Bieber je nepoželjan u par zemalja sveta, ali spisak je od sad kraći s obzirom da je sud u Argentini promenio svoju odluku po kojoj Justin Bieber mora biti uhapšen ukoliko nogom zakorači u tu zemlju. Sve je to posledica okončanja suđenja koje je počelo još pre tačno pet godina, piše TMZ.

Naime, te 2013. godine, Justin se navodno sukobio sa paparacom Diegom Pesoaom. Po njegovim rečima, mladi pevač je naterao svoje obezbeđenje da ga pojure ispred jednog noćnog kluba u Los Anđelesu. Kako je on istakao, oni su ga sustigli i oteli mu opremu! Sud mu je poverovao, pa je Jus na kraju osuđen, 2016. godine. Samim tim, on je izostavio ovu zemlju sa spiska svoje “Purpose” turneje, a tad se i izvinio fanovima zbog svega.

Ipak, nakon više žalbi, sud je sad pristao da promeni svoju odluku, tako da je on sad slobodan čovek, kao i bilo ko od nas. Justinu inače nije pretilo hapšenje jer je utvrđeno da je kriv, već jer je odbijao da uopšte dolazi u Argentinu na suđenju. Sve ovo dešavalo se u najmračnijem periodu njegove karijere o kome i ne znamo mnogo. Njegov menadžer Scooter Braun kaže da se tad jako bojao da će Jus umreti, i da se nada da će mladi pevač jednog dana otkriti šta mu se tad dešavalo.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Slobodan čovek: Justin Bieber neće zaglaviti zatvor ako kroči u Argentinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.