Slavna komičarka vređa Demi i Taylor: “Jasno je da niste pevale uživo na MTV VMA!”

DemiLovato-Jimmy-Kimmel14

Slavna komičarka Kathy Griffin i u prošlosti je često vređala slavne mlade zvezde a ovog puta na njenom meti naše su se Taylor Swift, Nicki Minaj i Demi Lovato.

Katy se tako obrušila na Demi napisavši na svom Tviteru: “Demino pevanje uživo je baš bilo pravo… Ako znate šta hoću da vam kažem. Makar je kao pevala” ali je od nje ekspresno dobila odgovor koji glasi: “Baš mi je drago što me još uvek vređaš. Ne brini, moj novi album izlazi 16. oktobra ali i to verovatno već znaš.” Kathy je prošle godine već vređala Demi nazvavši je najvećim đubretom među slavnim zvezdama koje je ikad upoznala!

Kathy je inače vređala i nastup Taylor Swift i Nicki Minaj a njima je poručila: “Baš mi je sjajno kad se dve bogatašice nadmeću oko toga koja bolje otvara usta. Pevaj Taylor, pevaj.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Godišnja lista zvezda na društenim mrežama: BTS prvi, sve megazvezde u vrhu!

One thought on “Slavna komičarka vređa Demi i Taylor: “Jasno je da niste pevale uživo na MTV VMA!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.