Selenino priznanje fandomu: Hejteri me stalno teraju da obrišem Instagram, najsrećnja sam bila kad sam vam snimala WOWP!

Selena Gomez je najveća zvezda Instagrama i ima iza sebe desetine miliona Selenatora koji joj svakog dana ponavljajuju koliko je vole. Međutim, Sel kaže da je i dalje jako povređuju hejteri koji pišu besmilice o njoj i teraju je da briše Instagram sa svog telefona.

“Barem jednom nedeljnom brišem Instagram”, kaže ona za The New York Times. “Nije da mi pišu neke gluposti poput ‘Ružna si’. Traže način kako da mi povrede dušu. Zamislite da ste već nesigurni u sebe a da onda dođe neko i sve vam to napiše”, ističe ona.

Ona kaže da je bila najsrećnija dok je bila na Disneyu jer u to vreme društvene mreže nisu ni postojale ili ih je koristilo malo ljudi. “Kad sam glumila u Wizards of Waverly Place, nije bilo društvenih mreža. Twitter je bio na početku, Svakog petka bih snimala novu epizodu i činila srećnim decu. Tad sam bila najsrećnija”, zaključuje Sel.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selenina poruka Niallu: Volim momke iz Mulingara!

5 thoughts on “Selenino priznanje fandomu: Hejteri me stalno teraju da obrišem Instagram, najsrećnja sam bila kad sam vam snimala WOWP!

  1. Hejteri su stvarno odvratni i to su samo ljubomorne duse koje joj ne mogu nista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.