“Selenina mama me prati i lajkuje”: Selenatorka iz Srbije ima najveći Instagram u EVROPI posvećen videima Selene!

13714167_998750150271121_987496463_n

Nažalost, većina naših Selenatora nije ni svesna da se najveći Instagram profil u čitavoj Evropi a posvećen videima Selene Gomez nalazi baš u Srbiji! Naša čitateljka Teodora Prijović vodi ga već nekoliko meseci i već je stigla do skoro 50.000 sledbenika ali i izaziva pažnju Selenine menadžerke ali i mame. To su bili samo neki od razloga da sa Teom uradimo intervju!

1. Kako si došla na ideju da napraviš Instagram koji je posvećen samo Seleninim videima?
Selenator sam od 2015 i toliko sam je zavolela da sam samo pričala o njoj. Krenula sam da dosađujem prijateljima i odlučila sam da otvorim Instagram stranicu gde cu je podržavati i upoznati mnoge Selenatore iz čitavog sveta.

2. Često objaviš neke videe i pre svetskih medija… I Famoze 🙂 Kako uspevaš u tome?
Mnogi svetski Selenatori koji su u tom trenutku saznali nešto novo o Seleni odmah mi pošalju vest i ja je objavim.

3. Ti si za nekoliko meseci stigla do skoro 50.000 sledbenika i tvoj fan Instagram je najveći u Evropi posvećen videima Selene! Kad si počinjala, da li si uopšte pomišljala da će se to desiti?
Nisam ni pomišljala da ću postići toliki uspeh za jako kratko vreme. Profil sam otvorila krajem marta i toliko mi se svidelo da sam postajala sve aktivnija a sa tim je i broj sledbenika rastao.

4. Da li veruješ da ćeš još dugo uspevati da vodiš ovaj Instagram? Da li rad na njemu uzima puno vremena?
Da,nadam se. Imam puno ljudi koji me podržavaju i to mi daje motivaciju za dalje. Zavisi kako kad. Ponekad ne znam ni koju vrstu videa da postavim i kada editujem videe ume da potraje.

5. Zašto biraš Selenu za svog uzora? Da li se sećaš dana kad si je zaista zavolela?
Zavolela sam je krajem 2015,kada sam saznala za nju od drugarice. Krenula sam da je pratim i jako mi se svidela što ima tako čvrstu vezu sa fanovima. Onda sam krenula da se družim sa Selenatorima i da saznajem svaki dan nešto novo. I tako je sve krenulo.

Pročitajte još  Pogledajte kolekciju crteža koje nam šalje Bojana!

Kakve uspehe si postigla do sad? Šta bi izdvojila?
6.Aleen mi je lajkovala slike nekoliko puta,komentarisala projekat o srpskim Selenatorima, odgovorila u directu kada sam joj pričala u vezi Balkana. Selenina mama me prati i takođe mi lajkuje slike projekata o balkanskim Selenatorima. Volela bih da mi naši Selenatori pomognu da nas Selena primeti, ima nas dovoljno i čvrsto mislim da bismo bili primećeni od strane Selenine mame ili menadžerke, pa možda čak i Selene. Nekoliko puta sam pokušavala, ali zavrsilo se neuspehom. Ovim putem želim da zamolim balkanske Selenatore da se odazovu kada pravim projekate i da Selenu za novu turneju konačno dovedemo na naše prostore?

Posetite Teodorin Instagram ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on ““Selenina mama me prati i lajkuje”: Selenatorka iz Srbije ima najveći Instagram u EVROPI posvećen videima Selene!

  1. Blago njojjjjj, kako se zove na instagramu? i volela bi da pomognem ali nesmem da imam instagram. Famozo molim Vas pozovite Sel neme veze sto je skupo sakupljacemo celu godinu ako treba molim Vassss za nju svi najvise glasaju cela arena bi bila popunjana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.