Selenators – Balkan. ♥

Screenshot 2016-03-11 19.14.17

Naša grupa je nedavno počela s radom i dosta je aktivna. Iako sam grupu napravio još 2013. godine, tad se drugačije zvala i nije ništa bilo na njoj. Želeo bih da mi grupa uspe i da uspemo da dovedemo najzad Selenu Gomez na Balkan, pošto znam koliko mnogo njenih fanova ima na Balkanu.

Facebook: Selenators – Balkan. ♥

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez ljuta: "Ja sam večito trudna a sad će biti i Taylor!"

One thought on “Selenators – Balkan. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.