Selena Gomez se izvinila nakon što su je fanovi optužili da se podsmevala Hailey Bieber!

Ko bi rekao da nekoliko tutorijala za negu kože može izazvati toliko drame? Sve je počelo 10. maja kada je Hailey Bieber na TikToku objavila nekoliko video snimaka „get ready with me “. Samo nekoliko sati kasnije, Selena Gomez je na društvenoj mreži podelila snimak sopstvene rutine, a neki pratioci su brzo izneli pretpostavke o nameri iza njenog videa.

„LOL, znam na koga misli“, napisao je jedan komentator, a drugi je dodao: “Čekaj… da li ona pokušava da se podsmeva na ovaj način.” Međutim, Selena je ubrzo jasno stavila do znanja da nije imala lošu nameru: „Zato verujem u brigu o svom mentalnom zdravlju“, napisala je ona. „Ljudi, nemam pojma šta sam uradila, ali stvarno mi je žao. Bez loših namera. Uskoro brišem.“

Selena je kasnije isključila komentare ispod svog videa. Međutim, mnogi fanovi su stali u njenu odbranu nakon što je podelila novu objavu: „Nemoj da se izvinjavaš“, napisao je jedan pratilac. “Nisi uradila ništa loše, samo nastavi da radiš!” Drugi je dodao: „Samo je pokazivala svoju negu kože, ljudi moraju da je ostave na miru.”

Dok su neki pokušavali da sukobe Selenu i Hailey zbog njihovih veza sa Justinom Bieberom, pevačica i manekenka su iznova pokazivale da nisu u lošim odnosima, npr. kroz suptilne znake podrške na društvenim mrežama.

Pročitajte još  Andrein test ličnosti: Koja slavna zvezda bi ti najviše odgovarala kao drugarica?

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.