Selena Gomez iznajmila igraniocu The Weekndu za rođendan, platila to 30.000 dolara!

Kad Selena Gomez onda ne žali novac! Pevačica i glumica priredila je zabavu iznenađenja za svog dečka The Weeknda u Holivudu a za to veče platila je čitavih 30.000 dolara iako nije mogla i sama da bude tamo!

Ona je zakupila čitav jedan klub sa video igrama pa su u njega mogle da uđu samo zvezde po pozivu, poput njegovih prijatelja Big Seana, 2 Chainza ili French Montane. Kako je rečeno, žurka je počela tek oko 23h i trajala do ranih jutarnjih sati a Sel nije mogla da prisustvuje jer je u tom momentu bila u Njujorku, na nedelji mode. Abelu je inače rođendan tek sutra, 16. februara!

Mislimo da je to sasvim dobro opravdanje, s obzirom da je Sel Go nedavno postala zaštitno lice jedne modne kompanije a na modnoj reviji bila je u društvu najpoznatije modne urednice na svetu, Anne Wintour koja vodi časopis “Vogue”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez, Getty

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Selena Gomez iznajmila igraniocu The Weekndu za rođendan, platila to 30.000 dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.