Zavodnica: Brooklyn Beckham ostavio devojku zbog Selene Gomez?

Selena-Gomez-and-Brooklyn-Beckham_glamour_14sep15_rex_b

Mladi Brookly Beckham (16), sin Victorie i Davida Beckhama navodno je toliko zaljubljen u Selenu Gomez da je zbog nje i ostavio svoju devojku, glumicu Chloe Moretz.

“On svim svojim prijateljima priča o njoj i misli kako je ona najzgodnija devojka na planeti”, priča jedan izvor za OK! Magazine. Brooklyn je navodno toliko opčinjen da je bez razmišlja poručio Chloe da ona nije devojka za njega. “Sel mu se sviđala i dok je bio sa Chloe, zbog toga su i raskinuli”, dodaje isti insajder i objašnjava da Selena nije bila zainteresovana jer je tad još uvek za nju postojao samo Justin Bieber.

Sel i Brookyln konačno su se sreli na nedelji mode u Njujorku pre nešto manje od mesec dana ali među njima se ništa nije rodilo. “Za nju je Brooklyn sladak i sve to ali premlad je za nju. Možda se to promeni za par godina ali za sad ga vidi samo kao prijatelja. Njemu to slama srce!” Zvuči li vam ova priča verovatno?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Chloe Moretz sada presrećna sa Brooklynom Beckhamom: Na kraju smo ipak izabrali jedno drugo!

3 thoughts on “Zavodnica: Brooklyn Beckham ostavio devojku zbog Selene Gomez?

  1. Ana loves Sel Demi Tay Divergent Teen Wolf Pretty Little Liars The Maze Runner The Hunger Games and Paper Towns says:

    + Selena i Chloe su drugarice

  2. Nema ovo veze sa vezom. Mislim da je ona druga prica tacna. Da su raskinuli zbog stanovanja zajedno?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.