Neće uskoro: Selena Gomez ne zna šta da radi sa novim albumom!

Album koji je Selena Gomez trebalo da izbaci još krajem 2016. godine odlagan je bezbroj puta do sad a razgovarajući sa medijima na promociji svog filma “Hotel Transilvanija 3”, ona je istakla da ne zna šta će biti sa novom muzikom.

“Ja zaista ne znam kad će biti pravi momenat”, ističe ona za PopSugar. “Ja to zaista misilm, ne govorim to da bih ispala misteriozna ili kul.” Ovo posebno zvuči čudno jer Sel kaže da je album gotov, ali da jednostavno čeka pravi momenat.

Upitana čemu čekanje, ona objašnjava, “Kad imate glas koji svi čuju, teško je osigurati da ono što stvarate ima neko značenje.” U prevodu, činjenica da iza sebe ima ogroman fandom nameće Seleni da jako vodi računa o porukama koje će poslati. Interesantno, ona ne isključuje mogućnost da novu muziku predstavi u maju na Billboard Music Awardsu, ali kaže da u ovom momentu zaista ne zna šta će se desiti!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Teška noć bez nje? Biebs objavio romantičnu sliku sa Sel!

3 thoughts on “Neće uskoro: Selena Gomez ne zna šta da radi sa novim albumom!

  1. Stvarno bih htjela da ga što prije izbaci. Što se mene tiče za njenu muziku je uvijek pravi momenat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.