Šansa karijere: Jorge Blanco na turneji sa Demi Lovato!

Kakav dan za Jorgee Blanca! Mladi muzičar ne samo da je danas predstavio spot i pesmu “Si te tuviera” već nam sad stiže i informacija da će on biti specijalni gost tokom nastavka turneje Demi Lovato!

Jorge će tako 20. i 22. septembra ove godine biti deo “Tell Me You Love Me” svetske turneje, a pevaće pred punom arenom u Meksiko sitiju, što nije doživeo još od dana najveće slave “Violette”! Ne treba ni govoriti kakvo je ovo priznanje za Jorgea, koji će imati šansu karijere. Uz malo sreće i šarma, nadamo se da će sklopiti i prijateljstvo sa Demi koje bi moglo puno da mu pomogne!

Jorge će na ovaj način postati prva zvezda “Violette” koja će imati priliku da rade sa jednom pravom mladom megazvezdom. To se očekivali od Tini, ali je Ariana Grande za svoj nastup u Buenos Ajresu ipak izabrala Orianu Sabatini.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Vladimire, to nije moje telo": Demi na udaru kritika zbog komentara, umešana i Camila Cabello!

10 thoughts on “Šansa karijere: Jorge Blanco na turneji sa Demi Lovato!

  1. Ovo je stvarno prilika života.Tini stalno ima koncerte s nekim poznatim zvijezdama koje nisu toliko poplurane kao npr. Sel, Ari, De i, Ray, Justin… I to jako utječe na njenu karijeru, a onda će ovo punoo više utjecati na Jorgea

  2. Wow! 😍Veoma sam srećna i uzbuđena, Jorgeu je ovo prilika života. Sada će njegova izdavačka kuća morati da mu iskaže povjerenje.

  3. Nadam se da je ovo istina, to bi mu puno značilo a on svakako zaslužuje priliku. Ako je istina nadam se da će Demi videti kakav talenat Jorge poseduje. ♥♥♥♥

  4. 🙂 Drago mi je zbog Jorgea… I super mu je nova pjesma…

    I Famozo imate grešku u tekstu – umjesto peaće treba pisat pjevaće… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.