Sandra nam šalje kviz o turneji Tini Stoessel i njenim pesmama!

Bok ljudi!! Danas sam vam pripremila kviz o Tini, Got me started turneji i njenim pjesmama. Koliko ju poznaješ?? Riješi kviz a rezultat možeš napisati u komentare. Zabavi se!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Sandra nam šalje kviz o turneji Tini Stoessel i njenim pesmama!

 1. 11/11 Točni odgovori!
  Odlično!! Jako dobro poznaješ Tini. Čestitam ti na ovakvom rezultatu. Mislim da si i ti sretan/a što si rješio kviz bez pogreške!! Trebao bi biti ponosan. Hvala ti

 2. Ne sviđa mi se to što si rekla da je kviz o pjesmama i turneji a vila su i pitanja o kada se rodila …itako dalje ..
  9/11

 3. 8/11 Točni odgovori!
  Dobro. Kviz ti nije bio lagan, moglo bi to i bolje, ali dobro.
  Nije da mi kviz bio lagan samo kada pravite kviz ne ponavljate pitanja i stvarno mislim da su neke stvari potpuno nebitne npr šta to radi na koncertima ili u koliko sati je rođena itd ..

 4. 7/11
  Iskreno, kviz je mogao biti bolji. Kako ja da znam po jednoj slici lica gde se ne visi ni pozadina ni ništa da znam gdje je to. Ali OK. Sljedeći put ce biti bolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.