Ross Lynch: Ljubio sam se s Maiom van scenarija!

ross4

Neplanirani poljubac na setu novog Diznijevog TV hita!

Da među glavnim zvezdama filma “Teen Beach 2” ima možda i nešto više osim pukog kolegijalnog odnosa, nagovestio je nedavno slatki plavušan Ross Lynch u razgovoru za portal “Hollywood Life”.

“Maia i ja smo se poljubili spontano,” kaže frotmen benda R5. “Pomislili smo da bi bilo super da se Mac i Brady poljube na filmskom platnu. To nije bilo zapisano u scenariju, niti nam je tako nešto sugerisao režiser, ali mi smo to ipak uradili i ta scena je ušla u konačnu verziju filma.”

5UCDTB01

Da li je u pitanju javni početak nove holivudske veze ili samo spontana reakcija dvoje mladih glumaca koji na filmu glume ljubavnike – saznaćemo, nadamo se, u danima koji su pred nama.

Do tada, uživajte u ovom zabavnom letnjem mjuziklu, čije je sledeće emitovanje na kanalu Disney najavjeno za ponedeljak, 27. jul, u 16 časova.

Autor: Famoza.net
Foto: Disney Channel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  „Niko ne očekuje bebu“: Ross Lynch iz R5 zbunio fanove svojim tvitom!

One thought on “Ross Lynch: Ljubio sam se s Maiom van scenarija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.