Razočarao se u svog idola: Roker izvređao 1D pa se istog dana dodvoravao Liamu!

1132467-48459I40345

Directioneri nam često poručuje da je svako ko kritikuje 1D zapravo samo ljubomoran na njihove momke i željan pažnje a da su oni u pravu, pokazuje i primer najvećeg 1D hejtera, Noela Gallaghera.

Liam Payne kaže da je Noela sreo istog dana kad je on brutalno izvređao 1D a da se roker tad ponašao kao da su oni dobri drugari. “Smešno je što sam ga sreo istog dana kad je ta priča izašla. Ja tu priču nisam video a on mi je prišao i rekao, ‘Ćao druže? Kako si?’ a ja sam mu odgovorio, ‘Dobro sam, hvala. Lepo je upoznati te.'” Liam je bio presrećan posle svega jer obožava Noelov bend Oasis ali kad se vratio kući i video tekst u kome ih on naziva na najpogrdniji način, bio je jako razočaran!

“Čitao sam tu priču i pomislio sam, ‘Koliko je to tužno?’ Skroz nas je izvređao. Lepo je vređati nekog ko je tvoj obožavalac, zar ne? On je izvređao pola muzičara bez razloga a onda je rekao kako voli Kanyea Westa. Volim ja i Kanyea ali nema razloga da vređa Adele. Sve ovo jako je tužno jer sam zbog njega postao pevač. Na to bi trebalo da bude ponosan. On ne razmišlja pre nego što nešto kaže. Morao sam da se požalim na to ali sad ej gotovo.”

Pročitajte još  "Da, krala sam tvoju muziku": Liam stavio Directionerku na detektor laži! (video)

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.