Veliki gubitak: Princ Harry i Meghan Markle moraju da se odreknu svog brenda!

Sigurno vam je već poznata drama oko novog načina života koji žele da vode princ Harry i Meghan Markle, koja od samog početka nije navikla na život princeze i želi da bude glumica kao nekada, ali i njih dvoje su naišli na udar javnosti zbog želje da istupe iz kraljevske porodice i njenih pravila, a da ipak zadrže novac i titule. Ipak, oni stoje pri odluci da su titule njihove i ne pripadaju kraljici ili nekome ko bi mogao da ih im stvarno oduzme.

Iako je Bakingemska palata zamolila Harryja i Meghan da ne koriste više svoje titule jer su istupili iz njenih pravila, oni smatraju da ni vlada ni kraljica ne mogu da im oduzmu to pravo kad je u pitanju njihov brend “Sussex Royal” i sajt koji imaju pod tim nazivom. Naravno, njihova reakcija je razumljiva i jer su oni već izgradili ime na osnovu “Sussex Royal” sintagme.

Ipak, ni Meghan ni Harry više neće koristiti reč “royal” (koja označava kraljevsko poreklo) u formalnom smislu od proleća 2020. godine, i to su saopštili na svom sajtu, iako ne popuštaju u tvrdnji da kraljica ne poseduje reč “royal” i ne može nekome samo da je oduzme. Njih dvoje se žale i zbog toga što smatraju da su tretirani “oštrije” od drugih članova kraljevske porodice.

Pročitajte još  Demi Lovato je najtraženija ličnost godine!

Ovo je za par i veliki finansijski neuspeh jer se navodi da su njih dvoje potrošili desetine hiljada funti na sajt i ime “Sussex Royal”, a planirali su ovu sintagmu i da registruju da bi je koristili kao brend. Osim što su izgubili zbog ulaganja u brend koji više ne može da funkcioniše, sad će izgubiti još novca jer moraju da obave ponovne registracije i prilagode ceo problem novoj situaciji, ali na kraju krajeva, sami su doneli ovu odluku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/The Duke and Duchess of Sussex

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Harry i Meghan oduzet novac i titule princa i princeze, sele se iz Britanije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.