Demi Lovato je najtraženija ličnost godine!

Demi Lovato je najtraženija ličnost godine!

Na kraju svake godine, Google objavljuje koje ličnosti su se najčešće pojavljivale u njihovom pretraživaču, a kad je reč o 2018, Demi Lovato nije imala konkurenciju, sem u princezi Meghan Markle koja se tu našla zbog svog kraljevskog venčanja sa britanskim princom Harryjem koje se u TV prenosu gledalo širom sveta.

Demi Lovato zauzela je prvo mesto zahvaljujući lošim stvarima, odnosno predoziranju koje je uzrokovalo to da se danima nije znalo hoće li ona preživeti. Na sreću Demika je još uvek sa nama i odlično se oporavlja, iako je svima jasno da ona nikad neće biti u potpunosti izlečena od svoje potrebe da sebi nanosi štetu. Iza nje i Meghan našli su se Logan Paul, Khloe Kardashian, Eminem, Ariana Grande i reperka Cardi B.

Logično, Demi je prva i na listi najtraženijih muzičara, a to 10 još čine Eminem, Ariana Grande, Rick Ross, Cardi B, Travis Scott, Childish Gambino, Machine Gun Kelly, Meek Mill i Queen. Naravno, ova lista se odnosi samo na Ameriku, ali nam dosta toga govori koje zvezde su imale burnu godinu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niste je videli ovakvu: Ariana Grande u potpuno novoj ulozi u isečku za spot "34+35"!

2 thoughts on “Demi Lovato je najtraženija ličnost godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.