Praznik za pamćenje: Selena i Taylor najavile duet!

The 2013 Billboard Music Awards - Show

Veliki prijateljstvo Selene Gomez i Taylor Swift konačno će biti krunisano i muzičkom saradnjom – kako je zvanično potvrđeno, dve sjajne muzičarke nastupiće zajedno na koncertu!

Iako se odavno pričalo kako bi Sel mogla biti gošća na turneji Taylor Swift, tek sad je potvrđeno da će se to desiti. I te informacije nisu nagađanja – one dolaze od same Selene koja je to u nedelju otkrila radio stanici Capital FM. Ovaj medij to je potvrdio na svom Tviteru objavivši: “Zvanično je. Selena Gomez pridružiće se Taylor Swift na sceni kao gošća. Upravo je to najavila.” Iako još ništa ne znamo zvanično, za očekivati je da Sel bude gošća na nekom od nastupa u Los Anđelesu koji počinju od ovog petka. Nema sumnje da će to biti spektakl!

Nama još uvek ostaje da sanjamo kako ćemo jednu od njih dve pre ili kasnije videti u našim krajevima – zato ne zaboravi da glasaš na našoj koncertnoj anketi čije rezultate već sutra šaljemo organizatoru!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Srećan kraj: Katy Perry nije ljuta na Taylor, želi da uskoro budu dobre prijateljice kao pre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.