Danas je nova prilika da osvojite potpisani “Janin kalendar”!

U subotu ste nam pokazali da vas veoma zanima “Janin kalendar” pa nam je zbog toga posebno drago što i danas imate priliku da ga osvojite. Takođe, kako je jučerašnja dobitnica bila iz Srbije, to znači da i danas možete da učestvujete ako živite u bilo kojoj zemlji bivše Jugoslavije!

Ukoliko želite ovaj poklon, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Janu u prilozima koje objavimo u toku dana na Famoza.net i da ih objasnite (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku). Oba pojma sa objašnjenjima treba istovremeno da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Janin kalendar”. Ko prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa tačnim objašnjenjima, dobiće kalendar. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima.

Podsećamo vas i da u naredne tri nedelje možete osvojiti stvarno lepe poklone, uključujući CD-ove i stvari iz Purpose kolekcije! Pogledajte više o svemu ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jana Dačović, Marija Žeželj, Ruža Rupić, Davor Gerbus: Jeste li pogledali naše BTF intervjue?

3 thoughts on “Danas je nova prilika da osvojite potpisani “Janin kalendar”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.