Danas je nova prilika da osvojite potpisani “Janin kalendar”!

U subotu ste nam pokazali da vas veoma zanima “Janin kalendar” pa nam je zbog toga posebno drago što i danas imate priliku da ga osvojite. Takođe, kako je jučerašnja dobitnica bila iz Srbije, to znači da i danas možete da učestvujete ako živite u bilo kojoj zemlji bivše Jugoslavije!

Ukoliko želite ovaj poklon, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Janu u prilozima koje objavimo u toku dana na Famoza.net i da ih objasnite (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku). Oba pojma sa objašnjenjima treba istovremeno da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Janin kalendar”. Ko prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa tačnim objašnjenjima, dobiće kalendar. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima.

Podsećamo vas i da u naredne tri nedelje možete osvojiti stvarno lepe poklone, uključujući CD-ove i stvari iz Purpose kolekcije! Pogledajte više o svemu ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kome danas pripada potpisan "Janin kalenadar"?

3 thoughts on “Danas je nova prilika da osvojite potpisani “Janin kalendar”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.