Prava imena ovih zvezda nikada ne biste pogodili!

Miley Cyrus zvuči kao sjajno umetničko ime, a šta da kažemo tek za poetično Lana Del Rey, ili dražesno i snažno Lady Gaga? Neki ljudi na rođenju već dobiju ime koje je dovoljno zvučno da ga koriste i u muzičkoj industriji, a neki se odlučuju za pseudonim koji će ih lakše lansirati u zvezde. To je sve lični izbor same zvezde, a mnogo puta ste verovatno naišli na imena za koja niste ni znali da su umetnička – nabrojaćemo nekoliko zvezda za koje možda niste znali kako se stvarno zovu!

Kada kažemo Belcalis Almanzar, na koga vas to podseća? U pitanju je zapravo ime reperke Cardi B! Kad smo kod reperki, Iggy Azalea takođe odmah zvuči kao umetničko ime, i Iggy se zaista rodila sa drugim imenom – Amethyst Kelly. Njeno pravo ime zapravo zvuči kao savršeno za scenu, zašto li ga je menjala?

Neke zvezde imaju i posebno zabavnu priču vezanu za svoje umetničko ime – recimo, novopečena mama Gigi Hadid! Gigi, naravno, nije pravo ime, već se ona zove Jelena Noura Hadid. Gigi je samo tepanje koje je smislila njena mama, a sve je počelo otkad su Gigi u školi mešali sa jednom Helenom, pa je odlučila da kaže svima da je zovu Gigi jer je tako lakše!

Miley Cyrus je kao i Iggy zapravo imala originalno ime koje bi radilo na sceni – Destiny Hope Cyrus, ali je odlučila da bude upamćena kao Miley.

Neke zvezde imale su jednostavno predugačka ili previše “obična” imena, pa su rešile da ih koriguju za scenu – Lana Del Rey se zapravo zove Elizabeth Woolridge Grant, a Lady Gaga je Stefani Germanotta. Njihova koleginica Lorde znatno je skratila svoje ime, jer se zapravo zove Ella Marija Lani Yelich-O’Connor!

Pročitajte još  Iggy Azalea besna: Nije tačno da sam raskinula s verenikom!

Zanimljivo je i da je Bruno Mars svoje umetničko ime Bruno dobio jer je njegov tata smatrao da mu ime Bruno ipak stoji bolje nego Peter Gene Hernandez! Njegov kolega Calvin Harris se zapravo zove Adam Richard Wiles i javnost je to saznala tek kada ga je njegova bivša devojka Taylor Swift nazvala tako!

Koliko pravih imena zvezda ste već znali?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.