Po zabitima rodnog kraja: Selena Gomez je na tajnom snimanju!

Selena Gomez je po sopstvenom priznanju najsrećnija kad nešto radi a ona definitivno živi u skladu sa tim, s obzirom da se za potrebe novog snimanja vratila u Teksas. Ipak, s obzirom na lokaciju koju je odabrala, nije ni čudo što Selenatora nije bilo na vidiku!

Sel se sa društvom i snimateljima uputila u preriju odakle su nam došli prvo videi njene drugarice Anne Ballins a nešto kasnije i par fotki! Sudeći po svemu, one su rađene za neki novi editorijal ili kao bi fandom bio najsrećniji da su to njene fotke za novi album!

Interesantno i Sel je kasnije postavila jednu fotku sa lica mesta uz komentar, “Uvek se igram i radim na nečemu magičnom”, što je dovoljna poruka da je ona jako uživa u svemu i da je ovo možda neko zaista veliko iznenađenje! Nadajmo se da ćemo saznati uskoro!

always playing and working on something magical ?

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Nisam tabloid, ali ne dam da izvrću moje reči!

One thought on “Po zabitima rodnog kraja: Selena Gomez je na tajnom snimanju!

  1. Sta je mozemo samo da nagadjamo,ali verujem da je nesto specijalno 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.