Perrie ju je napisala: Sledeći Little Mix singl je o Zaynu!

1166040-47777I39557

Devojke su najavile izlazak novog singla, i fanovi su, naravno, presrećni zbog toga, ali nas zanima kako će na ovu pesmu reagovati Perriein bivši!

Pitate se zašto? Pa zato što je tekst numere “Hair” napisala Perrie Edwards, i navodno ga posvetila Zaynu Maliku. Baš kao što Taylor Swift bez pardona peva o svojim bivšim ljubavnicima, tako i Perrieni stihovi poručuju: “Dosta mi je, ne mogu to da trpim, kunem se da sam ga prebolela,” te kasnije dodaje, “Bio je kreten i to sam oduvek znala… Izbrisaću njegov broj, neću mu odgovarati na pozive jer on to ne zaslužuje.” Takođe, u pesmi postoji i jedna psovka, tačnije, uvredljiv naziv za “neznanca” kom su posvećeni ovi stihovi, a o čemu Jade Thirwall kaže: “Znate, kad raskinete s nekim ko vas je povredio, sasvim je okej nazvati ga takvim imenom u pesmi.”

little-mix-hair-single

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #170 - Glasajte za sve pesme koje volite!

2 thoughts on “Perrie ju je napisala: Sledeći Little Mix singl je o Zaynu!

  1. Ovo nije istina,kada su isle na intervju kod Ryan-a Seacrest-a on ih je licno pitao da li je pjesma Hair o Zaynu,i Perrie je rekla da nije,jer su napisale cijeli album prije nego sto su njih dvoje raskinuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.