Pauza gotova, Ariana Grande počela da snima novi album!

Pred kraj prošle godine, Ariana Grande na Twitteru je izjavila da može da se kladi kako će odmah nakon novogodišnjih praznika završiti sa odmorom, a to je zaista i bilo tako! Ari u sebi ima toliko kreativne energije i snage da se već vratila u studio, što smo saznali zahvaljujući fotkama koje objavljuju njeni prijatelji!

Naime, producent Mr. Franks koji je za Ari stvorio mnoge hitove sa albuma “Dangerous Woman” objavio je par fotki na Instagramu gde vidimo kadrove iz studija, ali ne i Ari! Da je ona bila tamo, on nam potvrđuje time što ju je tagovao i napisao, “Šta se ovo upravo desilo Ariana Grande?” Ono što se zna da su u studiju bili i Arina drugarica Njomza kao i duo Social House koji joj je pravio društvo na turneji. Oglasio se i još jedan producent, Tommy Brown koji je napisao, “Danas je bilo skroz ludo, i energija je bila divlja.”

Par dana ranije, Ari je najavila da će se vratiti u studio napisavši na Twitteru, “Nemojte se previše uzbuđivati, ali bila sam u studiju. Lepo je vratiti se kući, pisati i pevati”, a onda je dodala, “Molim vas da se opustite, ništa ne izlazi.” Da li je Ari promenila odluku, ostaje da vidimo! Glasine govore da je ona čak i tokom turneje snimala nove pesme, a producirala je i sopstveni živi album.

U međuvremenu, mediji prenose kako se očekuje da će Ariana Grande već danas u toku dana biti najavljena kao jedna od zvezda koja će nastupiti na dodeli Grammy nagrada! Ovo bi i bila najbolja najava da ona nema nameru da ide na dužu pauzu, kao i da bi već ove godine mogla izbaciti novi album i najaviti turneju!

Pročitajte još  Famoza music chart #95 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Pauza gotova, Ariana Grande počela da snima novi album!

  1. Obožavam Famozu💛mnogo je zabavno kada citam sve sto ima na ovoj stranici,Arianator sam i sve sto je vezano za Ari…MORA DA SE PROCITA

    1. Hvala puno <3 Dobijamo ovih dana više ljubavi od vas nego ikad, toliko malo tražite i za sve ste zahvalni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.