Iznenađenje: Ariana Grande se vratila u studio, već sprema novi album!

Ariana Grande se pre samo nekoliko dana požalila kako nema nijedan jedini normalan dan u životu, ali od tad se situacija drastično poboljšala, toliko da se Ari već vratila muzici!

Ari je tako u utorak objavila na svom Instagram Storyju brojne fotke iz studija, što je samo znak da ponovo ima ideje za muziku i da već radi na svom petom albumu! To je prilično neobično s obzirom da je nje prethodni album izašao tek pre nego što više od mesec dana. Međutim, Ari u ovom momentu nema snage za pojavljivanje pred kamerama i njegovu promociju.

Zbog toga, i dalje je vrlo neizvesno šta će biti sa Arinom svetskom turnejom. Javnošću kruže razne informacije, ali najbolje što imamo jeste pevačicin tvit da joj je teško da na duži period bude daleko od kuće, i da bi možda mogla da ima mini turneju, što gotovo sigurno isključuje mogućnost da nam dođe.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije kraj: Ariana i Pete veruju da bi mogli ponovo da budu zajedno!

5 thoughts on “Iznenađenje: Ariana Grande se vratila u studio, već sprema novi album!

  1. Ovaj je album super ali sam sigurna da šta god priprema je još bolje 💖💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.