Odbrojavamo dane do sledeće: Biebs sinoć završio evropsku turneju!

cyesdgtwqaunf7i

Evropska turneja koju će mnogo naši Belieberi zauvek pamtiti završena je prethodne noći još jednim spektakularnim koncertom u Londonu a Biebs je imao mnogo toga da kaže svom fandomu!

Jus se tako obratio publici rečima, “Ovo je naš poslednji šou. Prvo bih hteo da odam počast mojim plesačima jer su oni neverovatno talentovani. Oni su na sceni iz dana u dan. Hvala vam mnogo. Hajde da ih svi pozdravimo, možete li da vrištite glasnije od toga. Želim da odam počast i mom sjajnom, talentovanom bendu”, pričao je on a onda se obratio fandomu.

“Hvala vam mnogo. Vi ste bili sjajni večeras. Ne zaboravite da pronađete vašu svrhu i ne bojte se da budete ono što jeste. Ja sam Justin Bieber i odjavljujem se”, rekao je Biebs i napustio scenu. Šta je sledeće? Biebs sigurno ne ide na trogodišnju pauzu kao što je uradio nakon prethodne turneje. Zapravo, on već 5. decembra gostuje kod Ellen DeGeneres gde će uraditi intervju ali i nastupati a to snimanje zakazano je već za četvrtak, 1. decembar! On će imati i nastup na jednom festivalu u Los Anđelesu u petak a kao što znamo na proleće ga očekuje stadionska turneja po Americi i nadamo se, promocija novog albuma!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ovo se ne propušta: Ari nastupa na Billboard Music Awardsu uz Biebsa i Demi!

2 thoughts on “Odbrojavamo dane do sledeće: Biebs sinoć završio evropsku turneju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.