“Teško je bez nje”: Biebs otkriva u koje tri pesme govori o Sel!

justin-bieber-sorry-latino-remix

U prethodnih par nedelja nešto se definitivno promenilo u životu Justina Biebera! Iako mladi pevač ranije uopšte nije želeo da priča o svojoj jedinoj pravoj ljubavi, on sad vrlo često govori o Seleni Gomez što se potvrdilo i sad nakon gostovanja u šou Ellen DeGeneres.

Biebsa uopšte nije bilo potrebno posebno ubeđivati da priča o Sel već je on odmah otkrio da mu je teško što ju je izgubio. “Teško je. Puno je stvari koje me podsećaju na nju”, ispričao je on. “Nekad vidim nešto na TVu i kažem, ‘Sećam se kad smo ovo gledali’ ili ‘Sećam se ovog mirisa, podseća me na to vreme'”. Justin takođe veruje da nije prekasno da njih dvoje još jednom pokušaju da budu zajedno. “Možda se to desi. Imamo puno zajedničke istorije i to se može desiti. Međutim, sad smo na odvojenim putovanjima na kojima pokušavamo da shvatimo stvari pa možda postanemo sjajan dvojac. Možda ipak ona nađe nekog i ja nađem nekog. Stvarno samo želi da ona bude srećna”, priča on.

Upitan da otkrije koje tri pesme na njegovom albumu “Purpose” govore o Sel, Justin je objasnio: “To su ‘What Do You Mean?’, ‘Mark My Words’ i ‘Sorry’. Prve dve već smo čuli a treća će biti svima dostupna već od petka kad album zvanično kreće s prodajom!

Pročitajte još  Ekspresno demantovano: Charlie Puth izmišlja, Selena mu nikad nije bila devojka!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.