Odakle ovo? Naši Tinisti nas zasipaju pitanjima o Martininoj trudnoći!

Čudne priče umeju da kruže fandomima a prethodnih dana Famoza je prosto zasuta pitanjima naših Tinista o trudnoći njihovog idola iako nama uopšte nije jasno odakle dolaze te glasine.

Veoma interesantno a vezano za ovu glasinu je to što niko ne zna izvor, a jedino što smo čuli jeste da je Tini navodno trudna jer se na jednoj od novih fotki drži za stomak. Čudno je i što ovu glasinu nigde nismo videli, čak ni u tabloidima u njenoj Argentini pa je zaista veliko pitanje kako je ova priča uopšte pokrenuta.

Ako to treba da napomenemo, ne, Tini definitivno nije trudna, nema novog dečka niti Jorge Blanco planira da ostavi svoju verenicu i bude sa Tini sad kad je ona slobodna. To ne bi ličilo ni na nju ni na njega, pogotovu jer oboje ističu da su oduvek bili samo prijatelji i da nisu želeli ništa više od toga.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Fudbal sa MM je fandom uspeh godine, imamo superfinaliste izbora za fandom godine!

8 thoughts on “Odakle ovo? Naši Tinisti nas zasipaju pitanjima o Martininoj trudnoći!

 1. Ne razumijem odakle im to. Nadam se da ćemo danas saznati nešto o njenom novom albumu. 😉

 2. Ovo je čudno. Odakle ova priča zapravo?!🤔
  I naravno da Jorge ne bi ostavio svoju vjerenica zbog Tini jer su oni super prijatelji I ništa više. 😉 Žalim ali tako je. To ne bi kivilo ni na njega ni na nju😊

 3. Ovo je za prvi dio teksta
  Ajme majko mila.. pa cura je tek sad po američkim uvjetima punoljetna… pa ja ne znam otkud to našim Tinistas, ajde možda bih i povjerovala da je od ovih tamo iz Argentine ili da je "žuti" tisak objavio to u nekom časopisu, ali naglašavam MOŽDA, a ovak ne….
  potražit ću tu sliku baš da vidim kak se to drži za trbuh…

  Ovo je za drugi dio teksta
  Lijepo ste me nasmijali, Jorge da bih ostavio svoju zaručnicu da bi bio sa Tini… haha!!!!!!!!!!!! U pravom smo životu, halo ljudi…
  Žao mi je, ali tak je… To ne bih sličilo ni na nju ni njega……

 4. Haha!!! je li ovo netko uzeo iz moje priče? Tini je u braku s Jorgeom i Tini je trudna s njim i 9 mjeseci nakon dobiju Leona… haha! ovo se točno netko zeza…

 5. OMG, kakve su to glasine?? Stvarno ne razumijem zašto fanovi za sve svoje idole misle da su trdni, kakve bedastoće!! Tako je bilo za Ari prošli tjedan a sada je za Tini, zašto??

 6. Ma da, pa i ja sad sa skoro 15 godina objavim fotke gde se držim za stomak pa sam odmah trudna 😂😂. Bože kakve priče, ja kao Tinista nikad to ne bih pomislila dok Tini ne potvrdi, a kamoli sad kad više nije sa Pepeom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.