Da ne preteruju malo? Justin Bieber i Hailey Baldwin nastavljaju da ismevaju priče o njenoj trudnoći!

Mediji stvarno umeju da preteraju sa glasinama koje su više nego očigledno lažne ili su upotrebljene kao šala, kao što se Justin Bieber prvog aprila šalio da je Hailey Baldwin trudna, ali od toga se napravila tako turbulentna priča da ni nakon mesec dana niko ne prestaje da priča o tome, pa čak ni oni, koji konstantno komentarišu ovu situaciju na društvenim mrežama.

Justin i Hailey ovih dana uopšte ne ćute kada ih nešto na internetu iznervira, pa se par posebno iznervirao kad je video novi talas članaka u kojima je pisalo ne samo da je Hailey trudna, već da je i Justin ostavlja! „Kako se usuđuješ da ostaviš mene i moj trudni stomak… ne“ Hailey je rekla sarkastično u videu koji je Jus postavio na Instagram, a sve što je on imao da kaže na sve ovo je ironično „Vau“.

Ni Hailey na svom Instagramu ne ćuti, pa je u besu objavila jedan Story koji je kasnije obrisala! „Vi mali klinci na internetu morate da naučite da pređete preko stvari. Odrasli smo i imamo pametnija posla od objašnjavanja vaših fantazija. Neću da sedim ovde i pustim opsednute strance da mi pričaju o mom mužu, ako želite nečijeg muža da komentarišete, nabavite svog, laku noć“ napisala je ona, pa ubrzo obrisala. Da nije ovakvo ponašanje malo detinjasto s njihove strane?

Pročitajte još  Svi će vas upoznati: Dokumentarac o našim Belieberima "Najvažniji dečko na svetu" ide na svetski festival u Amsterdamu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Da ne preteruju malo? Justin Bieber i Hailey Baldwin nastavljaju da ismevaju priče o njenoj trudnoći!

  1. Normalno!!!
    Mislim neka shvati da su Belieberi važan deo njegovog života!!!
    Stvarno preteruje!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.