Od Maše nam stiže prvi “Star Wars” kviz!

tfa_poster_wide_header-1536x864-959818851016

“Dobar dan! Odlučila sam da napravim kviz o mom omiljenom filmu, o mojoj opsesiji, Star Warsu. Sigurna sam da ima fanova Star Warsa na Famozi koji bi možda uradili ovaj kviz. Nadam se da ćete ispuniti moju želju i da ćete postaviti ovaj kviz . Hvala ☺?”, napisala nam je Maša. Mi samo da dodamo da je pred vama 10 pitanja i da ona nisu previše teška a vi nam recite kakav ste rezultat ostvarili!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sara proverava vaše znanje o "Star Warsu"!

6 thoughts on “Od Maše nam stiže prvi “Star Wars” kviz!

  1. 9/10 Tačni odgovori!
    Bravo! Pratiš film i gledaš ga ponovo i ponovo. Znaš mnogo detalja koji se ne mogu uočiti isprva. Pravi si fan Star Warsa!!!!

  2. 9/10 zapravo ne gledam ovo nego moj brat gleda i ispira mi mozak sa time.. Tako sa i dobila dobar rezultat

  3. 10/10. Mozes li molim te da napraviš kviz koji si lik iz filma Star Wars zato sto je ovo moja opsesija? Molim vas i da dodate anakin skywalker ako anakin a ne kao darth vader volim tog lika i volela BiH da budu odvojeni kao dva rezultata. Hvala u napred.😊☺️🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.