Nova voštana figura Lady Gage je nešto najgore što smo videli!

S vremena na vreme na Famozi objavimo katastrofalne voštane figure slavnih a iako je bilo zaista loših radova, ono što je doživela Lady Gaga verovatno je nešto najgore što ćete videti!

Užasna figura koju vidite je postavljena u muzej u Peruu i predstavlja Lady Gagu u čuvenoj haljini od mesa u kojoj se pojavila na MTV VMA 2010. godine. Gledajući figuru, neko bi zaključio da Gaga ima oko 70 godina i da opasno bilduje (sudeći po veličini leve ruke). Pritom, ovo je zaista zamišljeno kao ozbiljno umetničko delo a izrada ovakvih figura se u najgorem slučaju plaća nekoliko hiljada dolara!

Fandom je naravno užasnut a neki idu tako daleko da se pitaju da li je možda moguće tužiti muzej zbog povrede identiteta. Čak i ako niko ne može da ih tuži, možda bi uprava muzeja mogla sama da ukloni figuru jer joj ona nikako ne donosi dobru reklamu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mašin test ličnosti: Da li si Rihanna, Katy Perry ili Lady Gaga?

2 thoughts on “Nova voštana figura Lady Gage je nešto najgore što smo videli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.