Nova godina, stare navike: Niall i Shawn preko Twittera dogovaraju duet!

Niall Horan i Shawn Mendes toliko dugo najavljuju svoj duet da su očekivanja postala neverovatno visoka! Momci su posle zimskog raspusta odlučili da ponovo pokrenu tu temu, a ne treba ni reći da je fandom apsolutno oduševljenom što se stvari pomeraju sa mrtve tačke!

Sve je krenulo kad je neko od fanova pitao, “Nialle, hoćeš li nam ikad dati tu pesmu sa Shawnom?”, na šta je član 1D rekao, “Probaćemo”. Shawn je to video pa je par sati kasnije optimistično dodao, “Uradićemo to!” Na to je reagovao Niall pa mu je poručio, “Hajde da to onda uradimo!” Znači li ovo da će njih dvojica konačno prionuti na rad?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Kako ga samo gleda! Shawn i Camila uživaju u Torontu

2 thoughts on “Nova godina, stare navike: Niall i Shawn preko Twittera dogovaraju duet!

  1. Omg ne sumnjam da bi duet bio odlican. Mislim kada su u pitanju dva kralja strane danasnje pop muzike, naravno da ce svako njihovo delo biti neverovatno <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.