Konkurencija je ogromna: Kpop grupa NMIXX otvoreno govorila o takmičenju sa ostalim grupama 4.generacije!

NMIXX  je nova ženska kpop grupa koja je ambiciozno predstavljena u februaru pod JYP Entertainmentom. Tim se sastoji od sedam članova – Lily, Haewon, Sullyoon, Jinni, Bae, Jiwoo i Kyujin i bavi se sopstvenim žanrom, „MIXX POP“. U najnovijem intervjuu, devojke su otvoreno govorile o pritisku zbog takmičenja sa ostalim vrhunskim grupama 4. generacije kao što su aespa i NewJeans.

Naime, ovo je najmlađa grupa koja će naslediti starije i stvoriti sopstveno ime, a članica Haewon se upravo toga dotakla i rekla: „Bila mi je čast debitovati u kompaniji koja je poznata po ženskim grupama, a mi naporno radimo da uskladimo imena i reputaciju naših sjajnih seniorki. Mislim da ako naša individualnost i šarm još malo dođu do javnosti, postaćemo kul grupa kao i naši seniori. Pokazaćemo vam da NMIXX radi više.“

Nakon svog debija, NMIXX su se takođe pridružile intenzivnoj konkurenciji među grupama četvrte generacije, kao što su aespa, NewJeans i IVE. Na pitanje o pritisku, Haewon je dodala: „Mislim da je takođe čast raditi sa kul i neverovatnim ljudima u isto vreme. Zahvaljujući tome, mislim da je ovo postala pokretačka naša snaga da radimo malo više i učinimo više.” U nastavku, pevačice su govorile i o svom drugom singlu „ENTWURF“, koji govori njihovom samopouzdanju i težnjama. Takođe, njihov cilj je da budu pioniri u svojoj sudbini bez prepuštanja bilo kakvim nemirima.

Pročitajte još  Ko bi rekao: Ovo su deset najskupljih kpop muzičkih spotova!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.