Uzbudljivo: Nova kpop grupa FIFTY FIFTY objavljuje svoj debi album kasnije ovog meseca!

Nova grupa FIFTY FIFTY predstavljaće žestoku konkurenciju ostalim kpop grupama u drugoj polovini 2022. godine. Naime, 14. movembra, agencija ATTRAKT je objavila da će njihova nova grupa debitovati kasnije ovog meseca!

Grupa, koju čine četiri članice, pokazaće svoj jedinstveni univerzum i dublje razumevanje muzike, za razliku od ostalih početnika, prema rečima agencije. Ime grupe prenosi poruku da postoji 50% šanse za stvarnost i 50% za san, a takođe se nadaju da će biti čitavih 100 sa svojim fanovima. Baš kao što život koegzistira sa svetlim idealima koji su pune nade i bolnih teškoća, album koji će objaviti FIFTY FIFTY govoriće o nejasnoj anksioznost i uzbudljivim očekivanjima za savršeni život!

Agencija je o ovoj grupi rekla sledeće: „To je tim sa jakim veštinama zbog kojih mislite da nisu početnici. Imaju upadljive vizuelne elemente i obilan potencijal da postanetu lideri kpopa sledeće generacije. Svaka članica takođe ima drugačiju ličnost i šarm.” Inače, debi album FIFTY FIFTY biće predstavljen ovog meseca.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Godinu dana nakon što su debitovale: Kpop grupa HOT ISSUE se raspala!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.