Njen rođendanski poklon: Selena Gomez otkrila naziv i datum izlaska svog albuma!

RRlLGAn

Selena Gomez danas proslavlja svoj 23. rođendan pa joj se učinilo kako je idealan trenutak da nam otkrije najvažnije informacije o svom novom albumu!

Sel je na Instagramu objavila video u kome je vidimo dok na parčetu papira ispisuje “Revival 10.9” a sve to prati dramatična muzika! Po svemu sudeći, “Revival” (Oživljavanje) može biti ime albuma a 10.9 označava 9. oktobar (jer Amerikanci prvo pišu mesec pa onda dan kad navode datum). Da li je to zaista tako, verujemo da ćemo uskoro znati i zvanično!

A video posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena je već ranije pričala koliko naporno radi na novom albumu i da bi najradije volela odmah da nam ga predstavi kad bi to bilo moguće! Selenatore naravno najviše raduje činjenica da će nakon izlaska albuma uslediti nova turneja pa samim tim i nada da će Sel prvi put posetiti neku od zemalja našeg regiona!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Odabrali ste: "Got Me Started" Martine Stoessel je hit godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.